Raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari

1. CAT DUREAZA O COMANDA?

O rochie de mireasa Ophelia Bridal are nevoie de timp pentru a fi perfecta, de aceea o comanda poate dura intre 2 si 4 luni pana sa ajunga la tine. In magazin avem pe stoc constant cele mai apreciate modele, insa daca doresti sa iti aducem modelul pe comanda, iti recomandam sa iei decizia de achizitionare cu cel putin 5-6 luni inainte de nunta.

2. MODIFICARILE SUNT INCLUSE IN PRET? CAT TIMP DUREAZA?

Modificarile incluse in pret sunt cele de scurtat a lungimii rochiei de mireasa si prindere a trenei (pentru modelele prevazute cu trena). Orice alt fel de modificare adusa modelului de baza, va impune un cost suplimentar. De obicei aceste modificari nu dureaza mai mult de 2 saptamani.

3. PENTRU A PROBA O ROCHIE DE MIREASA AM NEVOIE DE O PROGRAMARE?

Pentru noi fiecare mireasa este foarte importanta, de aceea dorim sa ii acordam toata atentia noastra impreuna cu cele mai bune sfaturi in alegerea rochiei de mireasa. Pentru a putea fi la dispozitia ta la capacitate maxima iti recomandam sa iti faci o programare. In acest sens poti folosi formularul de pe pagina de contact.

4. CAT COSTA O ROCHIE DE MIREASA?

Pentru a afla pretul rochiei de mireasa preferate, te rugam sa folosesti formularul de contact. Iti garantam ca vei primi un raspuns de la noi in cel mai scurt timp posibil.

5. SE POT FACE MICI MODIFICARI ASUPRA MODELULUI? DACA VREAU DE EXEMPLU BRETELE?

Putem atasa cu usurinta bretele sau putem face orice fel de modificari rochiilor de mireasa cu ajutorul croitoreselor noastre pricepute.

6. CONFECTIONATI SI ROCHII DE MIREASA LA COMANDA?

Cu siguranta raspunsul nostru este da. Atelierul nostru dispune de cele mai pricepute maini din care vor iesi cele mai frumoase rochii. Ne poti trimite un e-mail cu modelul preferat si vei obtine o cotatie de pret in maxim 24 de ore.

 

Intreaba un specialist